sábado, 23 de febrero de 2013

II Copa BMW Clàssics 2013

Els nostres amics Joan Carles i Fina participaven aquest dissabte en la II Copa BMW Clàssics 2013, on l'any anterior teniem que participar amb en Joan Lavado, i donat que ràpidament es van omplir les places, no vam poder-hi participar. Esperem poder-ho fer en alguna altra edició i estrenar d'una vegada el seu magnific BMW 633 Csi.
Al Joan Carles i la Fina ja els vam dir que comptessin amb naltres per esperar-los a peu de cuneta, en el maleït tram de Vilaredes, on en JC hi va tenir una "experiencia".
Aquestes trobades monomarca, tot i ser mes monótones per no tenir molta varietat de vehicles, si permeten veure alguns models inedits i diferents, cas d'aquest magnific BMW 1800.
 En Jacques Cedo i el seu magnific BMW 635 Csi, saludant!
Apart, uns quants magnifics BMW 2002 Ti, en diversos colors, preparacions i estats.
Un curiós BMW E-28, n'hi haurien d'haver dos, però l'Enric Turró, que s'aprecia moltissim el seu E-28 M5, el deixava a casa en favor del preciós BMW 325 cabrio.
Els nostres amics, Joan Carles i Fina, pressionats per tots els que feien el recorregut sense fer regularitat.....bueno, ells feien regularitat amb aparells, mentre que la resta dels participants la feien sense aparells.......es a dir que.....era pressió relativa!
Si el Bages estava moll, el Lluçanés estava nevat........oh, que bucólic, la passejadeta passant per Prats de Lluçanés, cap a Perafita, a comprar coca de vidre i de xocolata, evidentment! i seguim cap a la Costa dels Gats. Un tram del cual, només en coneixem el final i tenim pendent de fer sencer......
Els BMW M3 E-30, cotxe dels somnis del JC i la Fina, era present en diferents unitats, tant de curses com de estricte serie.
El company Jordi Pedra i en Ruben, que no s'han atrevit a descapotar el cotxe, tot i el sol, ja que la temperatura era gelida, estant a la 1 del migdia a tant sols 1º de temperatura.
El nostre company del ACO, Enric Turró, amb el BMW 325 cabrio.
Com sempre, la regularitat es un misteri quan comencen a passar dorsal saltejats...el motiu, que molts dels participants s'han perdut i han arribat una mica com puguis a la Costa dels Gats!
En Ramón "aparells" Martí, al final ens creurem que no en porta i que el BMW es el cotxe ideal per fer regularitat......jejeje
I aqui al reagrupament de Sant Boi de Lluçanés.
Ells despres seguien fent Alpens i cap a la Nou de Berguedà, naltres hem tornat cap a casa, demà hi ha el Rallysprint de Sant Julià i no era cosa d'agafar fred!

Teniu algunes fotos mes en la següent galeria:

https://picasaweb.google.com/115206230269787183405/IICopaBMWClassics2013#


Salut

No hay comentarios: