domingo, 12 de julio de 2020

Preparant els 1000km de Nurburgring! posposats, pero seguim preparant!

Preparant els 1000km de Nurburgring.........doncs si, tot i la falta de proves, anulació del tour auto per confinament del covid, etc........hem seguit treballant amb il.lusió per preparar la prova mes emblemàtica de la temporada, els 1000km de Nurburgring de Dreamslot, que ara també ens han posposat....... coi de politics! tot i així, gracies a l'Arnau i en Biel, seguim posant cotxes apunt, entre ells el nostre gran porsche 935 K2 Vaillant! Esperem, un moment o altre, poder disputar la prova amb garanties i sobretot, fruïr-ne moltissim!




Bueno, dia rera dia anem preparant i afinant cotxes, alguns nous, altres ja fa temps que estan per la vitrina.........en tots els casos, volem que mica en mica siguin cada dia una mica mes ràpids!

Recuperant el Chevron B6 amb el que varem fer el primer Nurburgring ara fa 4 anys amb en Jordi Caballé!
El nou cotxe que haviem fet per aquest any...........es enorme, però no es gens lent..........té moltes inercies amb tant de pes allà darrera, però es mes àgil del que sembla i això que porta un xassís Scaleauto de llautó reciclat d'un altre 911!
El vell Ford GT40 7 litres, amb noves rodes i xassís reciclat, es moooooooooolt ràpid!

Rodes Scaleauto dures, i va com un tiro!ni porta un gran xassís, ni es una gran carrosseria per mides, i ostres, com va!

El 934 RSR segueix essent molt ràpid!

No hay comentarios: